PALVELUT JA HINNAT

Hinnat päivitetty 20.10.2023.

Suunnittelen jalkahoidon aina asiakkaan kanssa hänen toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti. 

Kokeile yhdistelmähoitoa eli ensin jalkahoito, jonka jälkeen rentouttava Auvo-hoito! Uutena palveluna syvärentouttava Brain Relief!

Voit maksaa käteisellä, pankkikortilla tai ePassilla (hyvinvointi). HUOM! ePassilla voit maksaa jalkahoidot. Se ei käy Auvo Brain Relief -hoitoihin.

Jos tuntuu, että kaipaat jalkahoidon ajan omaa aikaa, pyydä hiljainen hoito. Silloin puhumme vain välttämättömät, hoitoon liittyvät asiat. Voit uppoutua omiin ajatuksiisi, kuunnella musiikkia tai äänikirjaa.


 Varaa aika p. 045 102 1241 tai  ajanvarauskalenterista.


Jalkojen perushoito, 60 min

Hoitoon sisältyy jalkojen tutkiminen, kylvetys, ihon ja kynsien hoito (esim. känsien, kovettumien ohennus/ poisto, kynsien leikkaus, paksujen kynsien ohennus), rasvaus ihotyypin mukaisella voiteella, hieronta hoitoajan puitteissa, omahoito-ohjeet.

65 €

Vaativa jalkahoito, 75 min

Hoitoon sisältyy jalkojen tutkiminen, kylvetys, ihon ja kynsien hoito (esim. känsien, kovettumien ohennus/ poisto, kynsien leikkaus, paksujen kynsien ohennus), rasvaus ihotyypin mukaisella voiteella, hieronta hoitoajan puitteissa ja omahoito-ohjeet. 

Valitse tämä hoito, jos edellisestä jalkahoidosta on jo aikaa ja jaloissasi on paljon hoidettavaa.

80 €

Jalkahoito, 40 min

Kevyempi hoito kuin perushoito; sisältää jalkojen tutkimisen, kylvyn ja asiakkaan toivoman hoidon esim. kynsien leikkaus ja ohennus tai känsien ja kovettumien ohennus/ poisto. Rasvaus ja kevyt hieronta.

50 €

Pikajalkahoito, 30 min

Esim. kynsien leikkaus, kevyt ohennus ja siistiminen TAI yksittäinen jalkaongelma esim. känsän poisto. HUOM! Ei sisällä jalkakylpyä tai hierontaa.

40 €

Diabeetikon jalkahoito, 75 min

Hoitoon sisältyy jalkojen tutkiminen, kylvetys, ihon ja kynsien hoito (esim. känsien, kovettumien ohennus/poisto, kynsien leikkaus, paksujen kynsien ohennus), suojatunnon ja verenkierron arviointi, rasvaus ihotyypin mukaisella voiteella, hieronta hoitoajan puitteissa, jalkineiden ja sukkien tarkistus, jalkojen riskiarvio, omahoito-ohjeet. 

80 €

Rentouttava jalkahoito, 75 min

Hoitoon sisältyy jalkojen tutkiminen, jalkakylpy ja kuorinta, ihon ja kynsien hoito, jalkanaamio, rentouttava hieronta polvesta alaspäin, halutessasi jalkajumppa, omahoito-ohjeet.

75 €

Ortoosit

Teen yksilöllisiä, keventäviä ja suojaavia silikoniortooseja. 

Ortoosi voidaan tehdä jalkahoidon yhteydessä, jolloin siihen pitää varata lisäaikaa. Hinta jalkahoidon hinta ja lisäaika + ortoosi alk. 20 €.

Pelkästään ortoosin tekoa varten voit varata 30 min ajan. Hinta 40 € + ortoosi alk. 20 €.

Ennen mahdollisen ortoosin tekoa tulee varata aika jalkojen tutkimiseen. 

Kysy hoidosta lisää.

alk. 25 €

Kynnenoikaisu

Kynnenoikaisu Podofix -kynnenoikaisumenetelmällä, joka on tehokas ja asiakkaalle kivuton. Ennen hoidon aloitusta tehdään hoidon tarpeen arviointi ja suunnitelma. Hoito uusitaan kunnes haluttu tulos on saavutettu. Se kestää n. puoli vuotta.

Aloitus 55 €/ kynsi, jatkohoito 40 €/ kynsi.

Kysy hoidosta lisää.

Syylän poisto

Jos sinulla on pitkään vaivannut syylä, ota yhteyttä p. 045 1021 241. Tarvittaessa syylän voi poistaa koaguloimalla. Koaguloinnissa lämmön vaikutuksesta syylän proteiinit jähmettyvät eikä viirus enää jakaudu. Syylä häviää muutaman kuukauden kuluessa. Tarvittaessa hoito voidaan uusia.

Hoidon estävät syyt: sydämentahdistin, verenohennuslääke, epilepsia.

Koagulointi 30 € / 15 min. Hoidon yhteydessä 20 €.

Kysy hoidosta lisää.

alk. 20 €

Lääkinnälliset hoitosukat ja mittauspalvelu

Voit tilata kauttani Napra-Rehabin, Mekalasin ja Lymedin sukkia.

Mittaus (30 min) hoitolassa 30 €.

Mahdollista myös kotikäyntinä. Kysy hinta.

Sukkien hinnat yksilöllisiä. 

Kysy lisää.

Kotikäynnit

Tällä hetkellä en ota uusia kotikäyntiasiakkaita.

Rentouttava Auvo® -kosketushoito

Auvo® on 25 minuuttia kestävä kosketushoito. Asiakas lepää hoidon ajan vaatteet päällä hoitopöydällä. Hoidossa käsittelen lempein ottein päätä, kasvoja, hartianseutua, käsiä ja jalkoja. Musiikki on olennainen osa hoitoa. Useimmat kokevat hoidon rentouttavaksi ja virkistäväksi.

40 €

Syvärentouttava Brain Relief® -kosketushoito, harjoitteluhoidot

Brain Relief on 50 minuuttia kestävä kosketushoito. Asiakas lepää hoidon ajan vaatteet päällä hoitopöydällä. Hoidossa käsittelen lempein ottein päätä, kasvoja, hartianseutua, käsiä ja jalkoja. Musiikki on olennainen osa hoitoa. Hoidon tavoite on syvä rentoutuminen parasympaattisen hermoston toimintaa aktivoimalla.

Teen opiskelijana harjoitushoitoja, joten hinta on 55 €. Valmistuttuani hinta on 75 €.

55 €

Lahjakortit

Lahjakortin voit ostaa joko hoitovalikoiman palveluun tai haluamallesi summalle. Voit saada lahjakortin myös sähköisesti.

Kysy lisää.

ePassi (hyvinvointi) käy maksuvälineenä jalkahoitoihin.